Adrian Nemeth – candidatul USR la Primăria Tîrgu-Mureș

Competiția internă din USR Tîrgu-Mureș s-a încheiat în urmă cu câteva minute. Scorul a fost unul strâns, iar câștigătorul competiției a fost declarat Adrian Nemeth.

 

Surse din interiorul USR Tîrgu-Mureș au precizat pentru Agenda de Mureș că Adrian Nemeth a primit 49 de voturi, în timp ce Lavinia Cosma a fost votată de 47 de persoane. „O felicit pe colega mea Lavinia pentru aceasta competiție superbă. Îmi dau seama că am mult de muncă de mâine începând. Am câștigat dar în primul rând am câștigat noi USR-ul. IMPREUNA PUTEM!!!”, a scris Adrian Nemeth pe facebook imediat după numărarea voturilor.

Rămâne de văzut în ce măsură rezultatul va fi validat de conducerea centrală a partidului, date fiind discuțiile din ultimele zile referitoare la înscrierea în organizația municipală a USR Tîrgu-Mureș a mai multor cetățeni din alte localități, aceștia având drept de vot. Dacă rezultatul de astăzi va fi confirmat Adrian Nemeth urmează să ceară sprijinul partenerilor de alianță sau să intre într-o competiție internă cu susținătorii unui posibil candidat al partidului lui Dacian Cioloș.

Totodată, este de urmărit dacă Lavinia Cosma va alege să rămână în USR sau va decide să candideze ca independent la fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș.

 

Vom reveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *