Ervin Molnar – noul șef al ANAR

Ministrul Mediului Costel Alexe a emis luni Ordinul prin care Administrația Națională Apele Române are un nou șef. Este vorba de președintele PNL Tîrgu-Mureș Ervin Molnar, care este și consilier județean din partea PNL Mureș.

Potrivit Ordinului nr. 75/21.01.2020, Ervin Molnar, care a fost numit și președinte al Consiliului de Conducere al ANAR, îi ia locul Victor Sandu, după ce fostul șef al ANAR a cerut eliberarea din funcție.

Sindicatul „Mureșul” din ANAR privește cu încredere noua numire. Astfel, pe pagina de facebook a sindicatului a apărut imediat după știrea publicată de Agenda de Mureș textul pe care îl redăm integral mai jos.

„Administrația Națională Apele Române are de astăzi director general nou. Sperăm ca acest lucru să aducă o ameliorare pe fond a relațiilor de muncă între angajat și angajator. Legea să fie cea care să primeze, numai ea să guverneze raporturile de muncă. Interesele de grup ar trebui să dispară. Comportamentul de tip feudal, discreționar și arbitrar imprimat in ultimii ani la nivelul conducerii ANAR sperăm că va înceta. Rămânem ca și până acum atenți la ceea ce se întâmplă in sistem și vom continua să sancționăm derapajele de orice fel, dacă acestea vor apărea”. (Sindicatul Mureșul)

Vom reveni cu detalii referitoare la viitorul lui Ervin Molnar în interiorul CJ Mureș, dar și în ceea ce privește candidatura acestuia în interiorul PNL pentru a obține susținerea partidului în competiția pentru fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș.

1 Comment

  • PNL-ist sau nu, etnia este etnie. Deja au inceput sa fie “protejati” acolitii unguri/maghiari. Asa a fost si asa va fi mereu, vad asta de 3 DECENII in ABAuri. Hop, au inceput mutari “avantajoase” pentru unii. Da, nu exagerez! Din categoria “AM VOTAT ALTFEL DAR ESTE LA FEL”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *