Înfrângere de etapă pentru Makkai Grigore la Tribunalul Mureș

Procesul deschis de fostul viceprimar Makkai Grigore după ce Consiliul Local Tîrgu-Mureș a decis revocarea sa, a avut astăzi primul termen la Tribunalul Mureș. Cu această ocazie instanța s-a pronunțat asupra cererii de suspendare a Hotărârii de Consiliu până la judecarea pe fond a speței, cerere formulată de Makkai Grigore, iar soluția a fost una defavorabilă fostului viceprimar UDMR.

Potrivit www.portaljust.ro, soluția în ceea ce privește cererea de suspendare este următoarea: „Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată cu privire la cererea de suspendare executare act. Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a executării actului administrativ formulată de reclamantul M.G., în contradictoriu cu pârâtul C.L.M.Tg.M. Cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Mureş. Pronunţată în şedinţă publică azi, 2.12.2019”.

Procesul pe fond continuă, însă deocamdată nu se face nici o precizare privind următorul termen de judecată.

Reamintim că printr-o hătărâre adoptată cu sprijinul PSD, POL și PNL, UDMR a reușit adoptarea proiectului de HCL prin care și-a revocat propriul viceprimar pe care l-a acuzat, printre altele, că a pactizat cu echipa Maior-Florea, chiar liderul UDMR Kelemen Hunor afirmând că Makkai nu este viceprimarul UDMR ci viceprimarul lui Dorin Florea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *