Cristian Chirteș atac virulent la PSD și Florin Buicu cu două zile înaintea moțiunii de cenzură: „Pentru atât îi vindeți pe mureșeni, nesocotiților?”

Senatorul PNL Mureș Cristian Chirteș a lansat în urmă cu câteva minute pe pagina sa de facebook un atac virulent la adresa PSD și a deputatului social-democrat de Mureș Florin Buicu. Chirteș, care atașează textului său o informație potrivit căreia Guvernul Dăncilă ar fi făcut proimisiuni primarilor din România, printre care și câțiva din județul Mureș în perspectiva în care moțiunea de cenzură nu va trece, se adresează pe un tot acide pesediștilor mureșeni din Parlament.

„Iar vă bateți joc de județul Mureș! Pentru atât îi vindeți pe mureșeni, nesocotiților? Ajunge!”, scrie Cristian Chirteș, care susține că Viorica Dăncilă dă mită primarilor PSD din banii românilor. „Joi vom vota moțiunea de cenzură. În încercarea disperată de a se salva, Guvernul Dăncilă promite, pe față, mită pentru cei care nu vor vota pentru plecarea incompetenților. Aceștia își vor vedea beneficiile vineri, la așa numita rectificare bugetară. 469 de proiecte vor fi aprobate pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții, la o valoare de 7,36 miliarde de lei”, mai scris Chirteș care a găsit principalul negociator pentru județul mureș în persoana lui Florin Buicu.  „Ca să cumpere votul parlamentarilor de Mureș, coordonați de Florin Buicu, cel înviat din tenebrele Facebook-ului, Dăncilă aruncă spre mureșeni cu o ciozvârtă și trimite niște bani la Reghin, Beica și la Mădăraș. Pentru atât îi vindeți pe mureșeni, nesocotiților? Pentru atât închideți de tot județul și ne puneți în scaunele de spectatori la teatrul vostru ieftin?”, conchide senatorul liberal.

Potrivit documentului la Mădăraș ar urma să ajungă puțin peste 1,5 milioane de lei pentru construirea unui centru medical multifuncțional; 1,44 milioane de lei la Beica de Jos pentru reabilitarea școlii din Șerbeni, în timp ce Reghinul ar urma să primească 345 de mii de lei pentru lărgirea intersecției străzilor Gării și Axente Sever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *